Je eigen custom-made hoodie

Je ziet het steeds vaker, mensen op straat met een geheel eigen hoodie met daarop de bedrukking van een bedrijf of club. Niet zo gek, want het designen en bedrukken van je eigen kleding is een trend die de laatste jaren steeds meer is toegenomen in populariteit. Steeds meer webshops bieden dan ook de mogelijkheid aan om zelf een ontwerp aan te leveren voor een trui of hoodie en we zien dat veel organisaties hier gebruik van maken voor een beetje extra promotie van hun brand.

Hoodie voor bedrijven

Meestal zijn het bedrijven of organisaties die een hoodie bedrukken. Op deze wijze willen ze hun medewerkers voorzien van een professionele trui waarmee klanten direct zien dat iemand bij een specifiek bedrijf werkzaam is. Je kunt een groot logo laten bedrukken, maar ook kun je bijvoorbeeld contactgegevens kwijt.

Sommige bedrijven gaan voor een zo groot mogelijk bedrukt oppervlak om zo veel mogelijk op te vallen. Echter is het vaak subtieler om een kenmerkende kleur te hanteren die terugkomt in de kleuren van het bedrijf – bijvoorbeeld een rode trui – en deze te voorzien van het bedrijfslogo links op de borst. Hiermee houd je een trui zeer subtiel maar toch herkenbaar.

Daarnaast is het natuurlijk mooi meegenomen dat veel werknemers hun nieuwe hoodie ook in hun vrije tijd en in het weekend zullen dragen.

Hoodie voor clubs

Naast bedrijven zijn het vaak sportclubs die hun leden en spelers van een hoodie willen voorzien zodat ze voor en na de wedstrijd in eenheid arriveren en gelijk een goede uitstraling hebben.

Bij persoonlijke hoodies voor clubs wordt uiteraard vaak het clublogo bedrukt, maar om er een speelse twist aan te geven kunnen ook het rugnummer en de naam van een speler op de trui bedrukt worden.

Zo geef je aan iedere speler zijn geheel eigen hoodie. Niet alleen professioneel, maar ook bijzonder leuk om te dragen!