Knutselen of versieren met linten

Als je graag knutselt of stof wilt versieren kun je gebruik maken van linten. Het ruimste assortiment kun je op internet vinden en je hebt hier ook zo besteld. Als je in de lintjeswinkel kijkt zie je trouwens niet alleen linten, maar ook allerlei applicaties en accessoires zijn online verkrijgbaar. Zo heb je binnen een handomdraai alles in huis voor een dagje knutselen.

Voor elke gelegenheid een lintje
Lint is niet alleen leuk om zelf mee te knutselen. Je kunt het ook gebruiken voor kinderfeestjes of bij scrap booken. En als je je dochter wilt verrassen maak je een glow-in-the-dark lint aan de klamboe boven haar bed. Zo heeft leuke figuurtjes die licht geven om bij in slaap te vallen. Verder kun je lint natuurlijk bij allerlei feestdagen of evenementen goed gebruiken. Je voegt hiermee altijd een vrolijk en persoonlijk detail toe.

Soorten linten
Verschillende soorten stofjes en randjes maken een lint uniek. Je koopt ze in de stoffen satijn, organza en jacquard. Maar ook fluweel en katoen zijn mooie stoffen voor linten. Bij de kleuren kun je het zo gek niet bedenken of het is er. Als je niet zeker bent van de kleur kun je soms beter een contrasterende kleur kiezen dan dat je probeert om exact dezelfde kleur lint te krijgen.

Linten en overige artikelen online bestellen
Als je geen zin hebt om bij slecht weer de deur uit te gaan of graag online winkelt, is er volop keuze. Je zoekt op stof of kleur en selecteert de gewenste hoeveelheid. Alles plaats je in je winkelmandje en als je bestelling compleet is rond je die af. Betalen gaat heel makkelijk via PayPal of iDeal. Zo heb je er geen omkijken meer naar, totdat je bestelling in de brievenbus valt en je lekker aan de slag kunt.