Laat je inspireren!

Veel mensen kennen ze wel van naam of van een afbeelding, de hamamdoeken. Het zijn fijne en goed absorberende en sneldrogende handdoekjes. Een andere naam hiervoor is een fouta. Ook zijn ze erg licht en nemen bijna geen plek in. Het is dan ook ideaal om mee te nemen op vakantie. Ook voor een bezoek aan een sauna, hamam of dagje zee of zwembad in eigen land is het ideaal om te gebruiken. Als je hier een kijkje gaat nemen dan zie je dat alle hamamdoeken handgeweven zijn en van een streelzachte kwaliteit katoen zijn, ze zijn ook ongebleekt en onbewerkt. Dit maakt de doeken ook meteen wat dikker en zachter. Je zou kunnen zeggen dat het gewoon badhanddoeken zijn van katoen met franjes aan de uiteinden. De laatste jaren zijn ze erg populair geworden, omdat ze erg snel drogen en dat heeft te maken met de speciale samenstelling van het stof. Het is dan ook gemakkelijk om ze mee naar het strand of de sauna te nemen. Je kunt het nu zelf ook proberen.

 

Aanbod en mogelijkheden

Er bestaan erg veel kleuren hamamdoeken, en daar kun jij ook je voordeel mee doen. Heb je voor de zomer net een nieuwe bikini gekocht en wil je graag weten welke kleur doek daar goed bij past? Ga dan eens een kijkje nemen in de shop en dan zie je welke kleur daar wel bij past. Een complete outfit en dan nog eens een mooie doek erbij, zo weet je zeker dat je in de zomer goed voor de dag gaat komen! Als je er nu even een tijdje gaat nemen, dan kun je er misschien ook wel meerdere bestellen. Ze zijn lekker licht om mee te nemen, dus ook voor op vakantie is het ideaal om ze te bestellen, eentje extra kan dan nooit geen kwaad! Maak altijd je outfit alvast kant en klaar vanuit huis zodat je alles voor vertrek nog maar in hoeft te pakken! Geen zorgen meer over hoe je er in de zomerdag bij gaat lopen, want je weet nu dat dat goed is met deze mogelijkheden!

 

Keuzes maken

Steeds meer mensen maken de keuze voor de hamamdoeken. Je kunt hier nu ook zelf achter komen door je keuze te maken en te ontdekken welke kleuren en afmetingen mogelijk zijn. Wacht daar niet mee, maar ga eens uitzoeken wat jij mooi vindt en bestel deze alvast. Het is van belang dat jij weet wat de opties zijn en dan kun jij daardoor zorgen dat je er mooi bij gaat lopen op vakantie, op het strand, maar ook in de sauna worden ze vaak gebruikt! Door het ruime aanbod zijn ze ook zo populair en dat ontdek je nu zelf!