Modetrends voor de zomer van 2018

2018 is een gek jaar wat betreft weer. Dagen van tegen de 30 graden worden afgewisseld met een week regen. Toch ziet het er naar uit dat we nu een periode met warm weer tegemoet gaan, dus wordt het tijd om weer volop zomerkleding in te slaan!

Wat zijn de laatste trends? Wij zochten het voor je op.

Lang, langer, langst

Wanneer het op broeken en jurken aankomt kun je dit jaar niet lang en wijd genoeg gaan. Veel lagen met een hoge waist is een absolute hit dit jaar. Ga daarbij gerust de lengte in en bedek je voeten. Denk hierbij een beetje aan de 90s toen lange en wijde spijkerbroeken ook in de mode waren. Overigens geldt dit ook voor rokjes. Veel lagen en het gebruik van diverse stoffen in één rok maken een goede keuze deze zomer.

Veel bedrukking

Afgelopen jaren zagen we veel effen outfits en weinig bedrukking. Dit jaar gooien we het over een hele andere boeg en zijn juist de drukke prints weer een safe choice. Is er ook een voorkeur voor een speciaal soort bedrukking? Jazeker! Het beste kun je kiezen voor een bedrukking met bloemen. Goed nieuws dus voor als je al jarenlang die bloemetjesjurk in de kledingkast hebt hangen.

Ruitjes

Ook weer helemaal hot: ruitjes. Perfect voor als die Burberry jas niet meer aan durft omdat je bang bent te worden aangezien voor een kakker. Je kunt niet uitbundig genoeg gaan, hoe meer ruitjes, hoe beter. Met de bovenstaande drie tips loop jij er deze zomer weer compleet in stijl bij. Wil je de laatste mode van topmerken kopen voor een toegankelijke prijs? Check dan ook modeveiling. Hier scoor je exclusieve mode van A brands voor een tijdelijke actieprijs.