Op zoek naar jouw ideale gabber outfit op 100% Hardcore

Wil je helemaal door het dolle heen gaan op een gabber feestje, maar heb je geen flauw idee wat je aan moet trekken?  Bij 100% Hardcore ben je er niet alleen binnen een paar minuten uit, maar kun je ook een gabber outfit bestellen die na een paar dagen al aan jouw voordeur bezorgd wordt. Zo kun je snel en gemakkelijk jouw eigen stijl vinden die perfect bij de gabber scène past of een goede outfit uitzoeken voor een goed gabber feestje.

Gabber

Bij het woord ‘gabber’ denk je waarschijnlijk meteen aan al die trainingspakken uit de jaren ’90. Maar de kledingkeuze van gabbers is sindsdien veel gevarieerder geworden. Alles blijft nog steeds wel strak, maar als gabber kun je ook in een goed shirt of de juiste polo van een gabbermerk nog steeds gemakkelijk jezelf in het publiek gooien zonder meteen op te vallen.

Gabberkleding bestellen

De website biedt met een groot aanbod aan gabberkleding de mogelijkheid om iets te vinden wat volledig bij jezelf past. 100% Hardcore geeft je de keuze om het zelf helemaal bij elkaar te vinden. Vervolgens kun je met hulp van een beveiligd betaalmenu jouw gabberkleding bestellen. En als je meer dan 50 euro aan kleding bestelt, dan is de levering geheel gratis.  Ook kun je altijd nog achteraf betalen. Met Afterpay maak je het geld van jouw bestelling over naar de leverancier, terwijl je zelf al lang het pakketje binnen gekregen hebt.

De website heeft trouwens niet alleen veel keuze, maar houdt ook de laatste trends bij op het gebied van gabberkleding. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je met de laatste mode achterloopt. Waar je ook voor kiest, bij 100% Hardcore kun je altijd de allernieuwste gabber outfit bestellen.